Привіт !
Сьогодні на уроці ми будемо говорити про китайську та японську кухню, а також дізнаємося більше про рослини, з яких у Китаї та Японії готують їжу1. Китайська кухня є надзвичайно різноманітною, кожен може знайти собі страву до смаку. Деякі страви китайської кухні схожі на звичні для нас страви. Це пельмені, локшина, але у Китаї їх готують інакше, з іншими соусами . У Китаї під час їжі традиційно користуються паличками для їжі.
- Яку зі страв китайської кухні ви куштували? Хотіли б скуштувати?
2. Японська кухня є популярною у всьому світі. Мабуть, це пов'язано з тим, що ці страви не лише смачні, а й при правильному приготуванні є дуже корисними.
Продукти які найчастіше використовують у японській кухні - це рис, риба, морепродукти, водорості. Під час їжі користуються паличками для їжі .
- Чим ще схожа кухня Японії і Китаю?
Бо китайці та японці вживають багато рису, є смажені страви, готують локшину .
- Яку зі страв японської кухні ви куштували? Хотіли б скуштувати?
Японці — одна з найздоровіших націй світу і не в останню чергу це заслуга їх способу харчування.
3. Робота з підручником стор. 98. Відповідаємо на запитання до тексту:
- Які рослини найчастіше ростуть у Азії, зокрема, Китаї та Японії?
- Яка рослина є найвищою травою у світі?
- Як використовують бамбук?
- Яка трав'яниста рослина є другою за висотою у світі?
- Як росте банан?
4.Час перепочити . Виконаємо руханку .
5. Працюємо з зошитом стор. 42-43
Успіхів вам! Чекаю на ваші роботи.
Успіхів вам! Чекаю на ваші роботи.
Немає коментарів:
Дописати коментар